postheadericon DONATIONS – SPENDEN

… The Church is supported (as is generally done in the USA) by donations and free will offerings collected during the church service and checks sent to the church office. These are usually the only income that the congregation has unless there are other revenues available such as rentals, leases or other – which the German Church San Diego has not.

Keep in mind that your giving is a response to what God has given you already!

We are looking forward to your support and we are very grateful for your interest.

… wie generell in den USA der Fall, lebt die Gemeinde ausschließlich von Spenden und freiwilligen Beiträgen.  Diese sammeln wir normalerweise während der Gottesdienste ein. Über einen an das Kirchenbüro geschickten Scheck, freuen wir uns gleichermaßen, da wir ansonsten keinerlei weiteres Einkommen beziehen – Empfängerin:  (“Deutsche Ev. Gemeinde San Diego”)

Bitte bedenken Sie, daß Ihre Spende Ihre Antwort auf Gottes Gaben ist!

Wir sind dankbar für Ihr Interesse und Ihre Unterstützung.

Für diejenige, die die Deutsche Kirche in Ihrem Testament erwähnen möchten, wird die folgende Formulierung empfohlen:

“I bequeath to the Deutsche Evangelische Gemeinde San Diego, San Diego, California, incorporated under the laws of the State of California USA, having its location at 8076 Camino Tranquilo, San Diego, CA 92122, the sum of Dollars ($) or property at this location ______, to be used by said congregation for the purpose for which it is incorporated.”